Сподели

Представители сме на DECKPLAST - завод за външни подови настилки WPC - декинг и външни стенни облицовки - WPC сайдинг

НИЕ ДОСТАВЯМЕ  WPC ДЕКИНГ И САЙДИНГ НА НАЙ ДОБРИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ
WPC декинг и сайдинг

WPC Decking или композитният декинг е решение за декинг материал, направен от уникална комбинация от пластмаса и дърво. WPC означава Wood Plastic Composite и този композит се състои от 45% дървени влакна и 55% HDPE и добавки.

WPC Decking: какви са предимствата?

WPC декингът бележи силен ръст в популярността и се очаква търсенето на WPC декинг да расте всяка година. Композитният декинг предлага дълъг списък от предимства за крайните потребители и дистрибуторите и е силен конкурент на стандартния декинг, което го прави заслужаващ инвестицията. По-долу са посочени някои ключови факти за WPC декинга и предимствата, които можете да очаквате, ако го изберете за вашите приложения и външни пространства.

Издръжливост

Благодарение на пластмасовата обвивка на WPC настилката, материалът има подобрена издръжливост в сравнение с алтернативите си. Този тип декинг е проектиран да бъде издръжлив и неговият материал, комбинация и покритие го правят устойчив на много фактори, които обикновено намаляват живота на дървения декинг.

Ниска поддръжка

С WPC декинга никога не е нужно да се притеснявате за шлайфане, цапане или боядисване. Случайното почистване със сапун и вода е всичко, което е необходимо, за да се поддържа настилката в продължение на десетилетия.

Струва си обаче да се спомене, че композитните настилки имат потенциала да показват петна от вода и въпреки че те са склонни да изчезват след дъжд, може да изискват по-целенасочено почистване при по-горещо време, тъй като петната могат да станат по-очевидни.

Устойчив

Този композитен материал е направен да издържи и има много от свойствата на дървения декинг без въздействие върху околната среда.

Удълженият живот на WPC декинга означава също, че не се налага да сменяте продукта толкова често, колкото алтернативите

Рентабилен

Композитните настилки от WPC може да са по-скъпи в началото, но този продукт продължава да изглежда страхотно година след година и на практика няма разходи за поддръжка. Както вече беше посочено, композитният декинг изисква по-малко поддръжка от традиционния дървен декинг.

Това означава, че можете да прекарате много по-малко време в поддържане на вашето пространство и бръкване в джобовете ви и ви дава много повече време да харчите пари за други неща. Настилките от WPC ще издържат по-дълго от своите алтернативи за дървен материал и следователно ще наложат по-малко общи разходи за подмяна и основен ремонт.

ПАРАПЕТИ БГ
WPC ПРОДУКТИТЕ СА МОДЕРНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЕКСТЕРИОРА, КОИТО НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДРЪЖКА.
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
ПОДХОДЯЩИ СА ЗА ВСЯКАКВИ ВЪНШНИ УСЛОВИЯ
ПАРАПЕТИ БГ
WPC декинг и сайдинг
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
ПАРАПЕТИ БГ
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.