Сподели
изцяло стъклен парапет
Естетична привлекателност - стъклените парапети са олицетворение на елегантността. Стъкленият  парапет е златният стандарт за визуална привлекателност. Ефективно подобрява интериора и екстериора на всяка сграда.
ПАРАПЕТИ БГ

6 предимства, които трябва да знаете за стъклените парапети

ПАРАПЕТИ БГ
Безпрепятствена гледка - Стъклените парапети на терасите и стълбите осигуряват перфектна, безпрепятствена гледка към външния свят. Можете да се насладите напълно на гледката през прозрачния парапет
ПАРАПЕТИ БГ
Перфектна бариера - Стъклените парапети на терасата са идеалната бариера за децата. Те могат да се насладят на открито и на гледката. Освен това родителите не трябва да ги следват до балкона, защото може да се притесняват,че могат да  се наранят.
ПАРАПЕТИ БГ
Универсалност на дизайна - Стъклените парапети се предлагат в различни видове и дизайни на стъклото. Можете да изберете  матирано, текстурирано, оцветено или гравирано стъкло за вашето стълбище и да добавите красота към вашия дом. 
ПАРАПЕТИ БГ
Устойчивост - Парапетната система е изработена от здрав вид закалено и ламинирано стъкло, което е достатъчно здраво, за да издържи на всякакъв удар.  Освен това, за разлика от желязото и дървото, е по-малко вероятно да корозира или да се счупи. Така стъклените  парапети предлагат по-добро обслужване и издръжливост. 
ПАРАПЕТИ БГ

По-добра стойност при препродажба - Системите от стъклени парапети осигуряват уникална елегантност на конструкцията и увеличават стойността при препродажба на имота. Така че, ако сте търговец на недвижими имоти или искате да смените дома си, стъклените парапети определено са чудесен избор за вас.

Това е много разумен избор и стъклените парапети са правилният избор за вас. Вярваме, че стъклените парапети са едно от влиятелните, модерни и вечни допълнения, които можете да добавите към дома си. Ние сме специализирани в производството на стъклени парапети в продължение на повече от 10 години. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим най добрия вариант за парапет, който е съобразен с Вас и Вашата представа за парапет.


ПАРАПЕТИ БГ
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.